Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je smutné, že na diskusi iDNES se lidé hádají o tom, koho je lepší volit? Zastánci ANO mají své důvody a fanoušci ODS, TOP 09, KDU-ČSL a ostatních zase jiné. Bohužel v Česku není ani jedna strana, která by voličům nelhala, její politici nekradli. Přitom máme celou řadu schopných podnikatelů, kteří vykopali svoji firmu od piky a nic neukradli. Tací lidé by se v politice moc hodily, bohužel do politiky se jim nechce. A tak půjdeme opět k volbám a nebudem,e mít koho volit.

5 0
možnosti

Babiše vynesli na výslunní v politice všechny strany, které od roku 1989 byli ve vládě. Lidé už nechtějí zloděje, lháře, nemají koho volit, tedy zvolili dle svého přesvědčení ANO jako nejmenší zlo. Všechny strany, vyjma ANO, jen kritizují Babiše, ale nemají vlastní řešení. Kdyby jej měly, pak by například ODS, ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09 a ostatní strany, které mají máslo na hlavě, nejprve podaly trestní oznámení na svoje kolegy, kteří rozkradli úplně všechno. Tedy ty strany by se vypořádaly se svojí špatnou minulostí. Pokud to neudělají, pak se nemůže nikdo divit, že je lidé nevolí.

7 0
možnosti

.. vynesly... byly...

0 0
možnosti

P14e74t18r 78B34r11o78ž

24. 4. 2019 9:41

Přesně tak. Andreje si prostě zasloužíme. Když tu máme 30% lidí, kteří ho uctívají, jako nějakého spasitele...

Přitom jeho řádění nejvíc odnesou právě jeho voliči a to je naprosto v pořádku.

I kdyby znásilňoval a hromadně vraždil, stejně ho budou volit.

Přece nedají hlas arciďáblovi Kalouskovi (dosud z ničeho neobviněnému). Přece nebude vládnout ODS, když milenka nezdanila kabelky a Klaus si nechal propisku. To raději Andreje, který dojí stát o miliardy a zlikviduje každého, kdo mu stojí v cestě...

10 3
možnosti

Problém je v tom, že Babiš a jeho politici kradou stejně, jako ti předešlí, manipulují s veřejnými zakázkami, jako ti předešlí, ale Andrej má dobré marketingové poradce a umí to hloupému stádu okecat.

Přitom kdyby se lidi podívali kolelm ssebe, museli by vidět, že především díky jeho počinům se zdražilo kde co, tedy pokud někdo dostal přidáno, nula s nulou pošla.

1 1
možnosti

Domnívám se, že v r. 1989 nikdo nepředpokládal, že agent STB Bureš, si podmaní celý Stát! Komunisté k tomu potřebovali tanky, ÚV a sekretariáty po celé zemi - (Navíc, vše jištěno Ústavou z r. 1960). Osobní problémy jedince = Jsou opět bezproblemově řešeny výměnou, nespolehlivých osob! I slavný bonmot z Pelíšků - Je znovu zde!

No co - Sorry, jako! Dostali jsme rozkaz zlikvidovat diverzanta na motorce. Muže s koženou brašnou. Rozkaz zněl jasně: Nesmí projet za žádnou cenu! Akta s podklady na Čapí Hnízdo, se k soudci nesmí dostat! Nebyl čas zkoumat nějakého Kněžínka ... Čau lidi ... :-)

9 1
možnosti

Je to tak, prezident Zeman ohledně soudců Babišovi pomůže!!

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS