Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tato bizarní a dlouhodobě neakceptovatelná vláda, včetně návratu komunistů k moci, nám ve světě příliš dobrou reputaci neudělá, stejně jako to, že premiérem je osoba obviněná z dotačního a vyšetřovaná z daňového podvodu. Nemluvě o dalších nemorálních počinech z éry totality i "volných" let.

Naprosto souhlasím s celým článkem.

1 0
možnosti
Foto

Potřebovali bychom silnou a stabilní vládu, místo toho máme vládu menšinovou, která se málem několikrát rozpadla, ještě než vznikla a stojí na hlasech rozhádané ČSSD a zejména hlasech komunistů, jejichž představy o směřování České republiky se značně liší od ostatních politických stran i drtivé většiny občanů země.

Zdroj: https://marcelgondorcin1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670433

Jak se můžou představy drtivé většiny občanů země o směřování ČR lišit od těch komunistických, když 1) tato polokomunistická vláda reprezentuje více než 51% voličů; 2) pokud jsem zaznamenal průzkumy veřejného mínění, tak alespoň respondenti tuto vládu chtějí.

Jinak řečeno, neměl byste spíše místo drtivé většiny použít termín "významné menšiny občanů země".

0 2
možnosti
Foto

Autor je s pravděpodobností, rovnající se jistotě, velmi slabý v matematice. Dost výrazná většina normálních lidí volila logicky a pochopitelně, jen naneštěstí roztroušeně. Bohužel menší část zbloudilých duší, bez zdravého selského rozumu a informací z nezávislých zdrojů, podlehla spin doctoringu či manipulační demagogii některých nevěrohodných stran a pro další demokratický vývoj to momentálně nevypadá moc dobře.

Konkrétně ty nestandardní hnutí a strany měly - ANO 29,64, SPD 10.64 a KSČM 7,76%, tzn. dohromady 48,04%. ČSSD do toho samozřejmě nepočítám, neb do 12.7.2018 to byla normální demokratická strana, i když levicová. Takže, milý hochu, zkus to znovu a lépe. Vůbec nejlépe s omluvou. [>-]

P.S. Odkaz jsem neviděl, beztak by to byla nějaká nejapná propaganda rudých a jiných zlosynů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1430x
Jsem Tachovák žijící v Plzni. Nenapravitelný levičák, katolík a včelař. Zabývám se vzděláváním a zaměstnaností, ale jako většina z Vás i já rozumím všemu. 

 

Seznam rubrik