Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nic netrvá věčně. Lidi začínají vidět dal, než ke koblize nebo slevam na jsem jízdném. Bylo načase. Vám karma.

3 2
možnosti

Ach jo. Co Čech to prognostik a politolog. Každý ví jak se to má dělat, každá strana má svoje PR poradce a když náhodou někde skončí druhá, nedejbože první, tak už mluví o tom jak lidé prozřeli a jak jsou lídry světa. Kolikrát byla vyšachována např. ODS - shození vlády během předsednictví EU, odstavena ČSSD po vítězných volbách, úspěch Jermanové coby hejtmanky proti Babišově rozhodnutí atd. Tohle je, vážený pane autore, politika. ODS v Brně získala řetěz primátora, aby stejná vítězná ODS skončila v Praze v opozici. Co trochu širší pohled. Ano, je to politika a boj byl mezi ODS, ANO i jinými subjekty, které v daném regionu uspěly. To je demokracie.

3 0
možnosti

Mám rád odborné články o Ing. Babišovi.

------------------------------------------------------------

Žádné hospodské žvásty převzaté a (upravené) z médií, ale věcný, plný argumentů a faktů napsaný článek.

Mám rád věhlasné politology, prognostiky i přátele úspěšného byznysmena, politika a miliardáře AB, kteří vždy ví, co si AB myslí, nebo udělá.

Jsem rád, že je zde mezi blogery více podobných odborníků (jako autor) s úžasným přehledem a zaručenými informacemi o AB i jeho aktivitách.

.

:-)R^

3 2
možnosti

Děkuji, jen si říkám jestli toho Babiše není už nějak moc, ale stejně mi to nedá ;-) Je to každopádně fenomén.

0 0
možnosti

Stát řídit jako firmu (?), celý život dělám privátní byznys i mimo Česko a odpověď je jednoduchá.....ano i ne stačí se řídit fakty a zapojit zdravý selský rozum. A byznysmen v politice není dnes už vyjimka ani v Evropě.

Co se týče AB, jeho mediální poradci ,,to je fakt strašná bída, nejsou schopni ho naučit reagovat na ataky ze stran politiků i novinářů a ten výsledný obraz je strašidelný. A jak je jednoduché reagovat na neúspěch bez vypuštění vnitřních emocí. Na druhou stranu máme v politice mnoho postaviček, které umí jen dobře mluvit a jak by řekl básník..slova, slova a jen slova, no ale ono to zabírá.....a voliči to často i stačí aby měl jasno;-D.

2 0
možnosti

Byznysmeni v politice jsou velký trend. Má to svoje pozitiva, ale i negativa. Tím hlavním negativem je hrozící střet zájmů a tendence k oligarchizaci politiky, pokud je toho příliš. Já jsem nedávno hovořil s jedním profíkem, který se jako mediální poradce živí řadu a let, a ten my vysvětloval, že největší problém je donutit politika, aby se jejich radami řídil, obzvláště pak ve vypjatých situacích, kdy se na povrch dere jeho přirozenost.

0 0
možnosti

Přání otcem myšlenky, řekl bych, autore. :-/

3 1
možnosti
Foto

Karma.Dobrý rozbor.Ta vítězství byla v mnohých městech jen těsná a jen málo nad 20 procent,to opravdu na vládu Spasitele,který ovládá telefonem celé Česko nestačilo.Pokud někdo prohrál ANO komunální volby byl to právě Babiš a jeho představa vlády.Ovšem nějaký konec to není,nejvíc oslovoliva představa vudce,který všem vládne voliče na vesnici a v malých městech,tady má Babiš nadále silnou podporu.Ta se nyní nemohla projevit.

5 3
možnosti

Konec určitě ne, ale stanovení nějakého mantinelu asi ano. Ono se ukázalo, že v současnosti je na celostátní úrovni neporazitelný. Nepoškodí ho žádná aféra. Poškodit se může jen on sám a o to tu jde. Jeho marketing a dravý styl je až příliš nebezpečný pro potenciální koaliční partnery, prostě pokud nebude mít absolutní většinu, tak vládu nesestaví. No a vzhledem k tomu, že v parlamentu budou i propříště další protisystémové, byť doufejme spíše marginální strany jako SPD a KSČM, bude zatraceně těžké sestavovat vládu. Nemluvě o tom, že účelové slepence nemohou být státu příliš ku prospěchu.

0 0
možnosti
Foto

On to bude velký pád na ústa. Ani ne tak pro AB, ten je za vodou. Ale až se jednou rozhodne politiky nechat, z jakéhokoliv důvodu (trestní stíhání, už mě to nebaví, už jsem si nahrabal dost, ...), tak je v ANO nějaká osobnost, která by to po něm převzala? Nevidím ji. Prostě ANO najednou zanikne a jak ta velká bublina vyrostla, tak stejně rychle splaskne. To je nebezpečí těch stran jednoho muže. A to naštěstí nehrozí u těch "tradičních" stran, jak je pohrdavě AB a jeho voliči nazývají.

6 4
možnosti
Foto

AB bude v roce 2023 kandidovat na prezidenta.

2 2
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1430x
Jsem Tachovák žijící v Plzni. Nenapravitelný levičák, katolík a včelař. Zabývám se vzděláváním a zaměstnaností, ale jako většina z Vás i já rozumím všemu. 

 

Seznam rubrik